— Nieuws uit de praktijk —


Zoals u waarschijnlijk heeft Jan van der Veen zijn werkzaamheden in de praktijk per half december neergelegd om in 2020 met zijn gezin naar Nieuw-Zeeland af te reizen en daar als huisarts enige tijd aan de slag te gaan. Meer dan 38 jaar heeft Jan als toegewijd huisarts, velen van u van zijn goede zorg voorzien. Ik ben hem dankbaar voor de tijd die we samen hebben kunnen werken en zijn blijvende inzet voor praktijk. 


Naast het afscheid van Jan heeft ook helaas Pascale Pâques eind december de praktijk verlaten wegens organisatorische redenen. Ook Pascale is meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht in de praktijk geweest en zij heeft met passie voor het vak een grote bijdrage geleverd in de zorg naar patiënten waarvoor ik haar zeer wil bedanken. Zij zal werkzaam blijven in de praktijk van huisarts van Raalte dus u zult haar nog wel tegenkomen in ons centrum. Als vertrouwd arts is zij wellicht nog waarnemer in de toekomst bij ons in de praktijk.


Als gevolg van deze verandering is er per 1 januari 2020 een nieuwe, vrouwelijke huisarts in de praktijk: Marjan Kruijer.De laatste twee jaar heeft zij vaker in de praktijk waargenomen. Een deel van de patiënten heeft haar al ontmoet en ik ontving goede reacties. Zij is een allround opgeleide huisarts, met ervaring als scheepsarts en interesse voor acute geneeskunde en het verrichten van (chirurgische) ingrepen.Ik heb er veel vertrouwen in dat zij als persoon en met haar wijze van zorg binnen de praktijk past en een waardige opvolgster van Jan en Pascale zal zijn.

Dokter Kruijer werkt op de maandag en de donderdag. Zelf blijf ik werken van dinsdag tot en met vrijdag.